17-річний юнак втікав від поліцейських на швидкості більше 160 км/год: погоня з ДТП

Підпишись на нас:

17-річний водій втікав від поліції в короткій, але насиченій подіями погоні на швидкості понад 160 км/год, перш ніж перекинутись в Ford Mustang і якимось чудом вижити. Поліція виявила в машині марихуану, і хоча обом пасажирам вдалося уникнути серйозних травм, водій зараз перебуває у в’язниці за скоєний злочин.

Подробиці

Молодого водія спочатку зупинила поліція десь близько 1:30 ночі в середу. На відео поліцейських видно, що перед зупинкою юнак перетинав подвійну жовту лінію, їдучи дорогою. Зупинивши його, поліцейський підійшов до пасажирської сторони Mustang і постукав у вікно. Саме в цей момент юнак почав тікати.

Поліція каже, що він виїхав на зустрічну смугу за кілька хвилин і розігнався понад 160 км на годину, перш ніж поліцейські успішно розгорнули шиповану смугу перешкод та прокололи всі чотири шини. Незважаючи на пошкодження, підліток продовжував перевищувати швидкість, перш ніж остаточно втратив контроль над автомобілем і перевернувся на ньому.

І водій, і його пасажир, неповнолітній юнак, не були пристебнуті ременями безпеки, тому їх викинуло з автомобіля. Дивом обидва обійшлися без серйозних травм. Неповнолітнього відпустили до батьків, а водія помістили до в’язниці за тяжкий злочин, пов’язаний з погоню від поліцейських і зберігання марихуани.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: