Названо автомобілі, які вимагають постійного ремонту: антирейтинг

Підпишись на нас:

Авторинок з кожним роком удосконалюється, на ньому з’являється все більше моделей, що випереджають час та мають відмінні характеристики. Тому водії мають великий вибір при покупці машини і їм не потрібно витрачати час на ремонт металобрухту. Ми вирішили створити рейтинг авто, які краще обходити стороною.

Дослідження європейського WhatCar? проводилося із залученням безлічі моделей авто віком від 5 років. До рейтингу увійшли авто не лише за критерієм частоти поломок, а і їх складності.

Audi A3

Лідером рейтингу є преміальний Audi A3. На модель нарікають безліч власників, а 58% з них звернулися до технічного центру вже після року експлуатації. Третина скарг – це збій в роботі навігації та мультимедійної системи, а 30% належить поганій роботі електроніки.

 Названо автомобілі, які вимагають постійного ремонту: антирейтинг

Набагато страшнішою поломкою моделі є зчеплення та коробка передач. Власники відзначають, що акумуляторна батарея набагато раніше «помирає», ніж гарантує виробник.

Обшивка салона, як стверджують власники, також швидко зношується, а кузов ззовні має дуже тонкий шар покриття.

Mercedes-Benz A

Срібло антирейтингу посів преміальний Mercedes-Benz A-класу. Цікаво, що найбільше скарг звучить на адрес хваленого «гібриду», що має економити паливо. Можливо, паливо він і економить, але точно не економе кошти, які витрачають власники в автосервісі.

 Названо автомобілі, які вимагають постійного ремонту: антирейтинг

Проблеми розпочинаються з приводу ГРМ та закінчуються електронікою. Відомо, що 46% власників мали таку проблему, а про збої в роботі кондиціонера водії можуть говорити вічно. Отакою є справжня німецька «якість».

Skoda Octavia

Третє місце найгірших авто посідає чеська Skoda Octavia. Відомо, що 55% власників вже через 1,5 роки привезли свою ластівку до сервісного центру. 30% водіїв скаржаться на погану електроніку, 31% на мультимедіа. Неприємною несподіванкою є також перебої в роботі коробки передач, зчеплення, гальм та інших датчиків.

 Названо автомобілі, які вимагають постійного ремонту: антирейтинг

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: