Культовий седан BMW помітили в Києві

Підпишись на нас:

В столиці помітили рідкісну модель BMW M5 2009 року випуску. Над культовим седаном працювали митці німецького ательє Lumma Design. Саме ця компаніям має імідж найекстравагантнішої тюнінгової студії. І дійсно, в свій час BMW M5 був напрочуд незвичайною моделлю. Спортивний седан випускали до 2010 року у мінімальних партіях. Для поціновувачів пропонувався тюнінг-пакет, який можна було встановити в сервісному центрі. BMW M5 Lumma CLR неможливо не впізнати серед інших моделей. Авто має виражений обвіс, розширені колісні арки та 19-дюймові диски.

Культовий седан BMW помітили в Києві

За окрему доплату салон моделі обтягували коштовною шкірою та робили акценти карбоновими деталями. BMW M5 міг отримати тюнінг не лише зовні, а й під капотом. Потужність 5,0-літрового V10 піднімали з 507 до 560 к. с. та знімали обмежувач швидкості, що дозволяло розганятися до 327 км/год. Згодом з’явилася можливість додавати навіть 730-сильний варіант.

Культовий седан BMW помітили в Києві

Сказати стосовно начинки саме даної моделі складно, але можна помітити, що авто має спортивну вихлопну систему з більш гучним звуком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: