Hyundai показала автомобіль, який може одночасно повертати всі чотири колеса

Підпишись на нас:

Паралельне паркування, безсумнівно, є кошмаром для багатьох водіїв, особливо водіїв-початківців. У цей час багато людей з нетерпінням чекають автомобіля, який може полегшити цей процес. Можливо, в недалекому майбутньому подібні продукти з’являться.

Подробиці

На цьогорічній виставці CES Hyundai Motor продемонструвала систему e-Corner, яка може реалізовувати подібні операції: переміщення боком, фіксований розворот по колу та косий хід.

Hyundai показала автомобіль, який може вивертати всі чотири колеса Hyundai показала автомобіль, який може вивертати всі чотири колеса

Зрозуміло, що нова можливість спеціально розроблена для гібридних і чисто електричних транспортних засобів. В авто встановлені чотири двигуни-концентратори, гальма, кермо з електронним керуванням і електронні амортизатори, інтегровані в кожен блок коліс і все працює повністю відриваючись від традиційного шасі. Кожне колесо може прискорюватися, гальмувати та керувати незалежно і реалізувати повний привід за бажанням.

Систему можна адаптувати до різноманітних транспортних засобів від позашляховиків до компактних автомобілів середнього розміру, а не лише до деяких важких позашляховиків, але слід зазначити, що завдяки радикальній зміні структури вона зіткнеться з багатьма проблеми практичного застосування, такі як зменшення місця всередині автомобіля і стабільність використання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: