Топ-5 авто, які можуть замінити кросовер Renault Duster

Підпишись на нас:

У 2010 році з’явився популярний кросовер Duster, що склав конкуренцію більшості моделей на авторинку. В Україні автомобіль  продається під брендом компанії Renault, хоча в ЄС є більш близьким до Dacia. До речі, завод розташовано в сусідній Румунії. 

Версія 4х4 є компактною та мобільною, адже підходить для всіх типів доріг та маршрутів. Саме ця універсальність і зробила модель такою популярною. Оновлена версія позашляховика  з повним приводом доступна виключно з механічною КПП і двома агрегатами на вибір: 1.3-літровий бензиновий турбомотор (150 к.с.) або традиційний 1.5-літровий «дизель» (115 к.с.). Автоматична КПП, заводська ГБО  чи 1.0-літровий двигун доступні лише у передньопривідній модифікації. Ми вирішили проаналізувати авторинок та спробувати знайти альтернативу популярній моделі. Наші рекомендації наступні: 

Позашляховики:

Ford Bronco Sport

Ця модель є гідною заміною Duster, але на авторинку Європи її не знайти. Якщо в Україні ви зустріли таке авто, то це американська бита машина. Якби Bronco Sport був доступний на нашому континенті, то перевага Duster одразу б перейшла до першого.

Топ-5 авто, які можуть замінити кросовер Renault Duster   

Ford у порівнянні з Duster має більш функціональний салон: кишені, гачки, розетки та інше. Базова версія Ford дешевша, але щедріша за консервативний Duster. Проте лінійка двигунів і трансмісій Ford навпаки менш різнопланова, й ціна не така щедра.

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny мініатюрний позашляховик, що немає конкурентів, ніде в світі не виходять з конвеєра подібні автомобілі. В даної моделі відсутні конкуренти, а найцікавіше те, що авто запропоноване у 2-місному виконанні. Тому поціновувачам комфорту може не підійти сувора подорож у невеликому Suzuki. 

Топ-5 авто, які можуть замінити кросовер Renault Duster

Виробники використали в моделі конструкцію підвіски з нерозрізними мостами, оснащена понижувальним рядом передач і повним приводом. 

FIAT Panda 4×4 Cross

Цей автомобіль для любителів легеньких та маневрених авто. Для водіїв, що мешкають в гористій місцевості або часто виїжджають на природу – ця модель підійде якнайкраще. Під капотом машини встановлено 2-циліндровий бензиновий турбодвигун 0.9 (85 к.с.) або дизель MultiJet об’ємом 1.3 л. на 95 к.с.

Топ-5 авто, які можуть замінити кросовер Renault Duster

Система повного приводу оснащена електронною імітацією блокування диференціалів, системою динамічної стабілізації і системою Terrain Control з трьома режимами руху: автоматичний розподіл тяги по осях, жорсткий повний привід і алгоритм допомоги водієві при спуску з гори.

Кросовери:

Suzuki Vitara

Топ-5 авто, які можуть замінити кросовер Renault Duster

Ця модель є чудовою альтернативою, адже вона надійна, проста та компакта. Проте прохідність в порівнянні з Duster значно менша. Дизельна версія в Suzuki відсутня, а єдина пропозиція на авторинку України – повний  привод з АКПП. Дане авто має свої переваги і досить надійно долає зимові дороги та непрості маршрути, особливо коли ви придбали версію з усіма ведучими колесами.

Mitsubishi ASX

Топ-5 авто, які можуть замінити кросовер Renault Duster

Відмінний кросовер, що 12 років знаходиться на авторинку та не втрачає своїх переваг. Виробники моделі надали їй найкращі характеристики, що допомагають балансувати серед конкурентів. Автомобіль довговічний, практичний, надійний, просторий. Під капотом стандартної комплектації Mitsubishi знаходиться 1.6-літровий 117-сильний бензиновий атмосферний мотор. Агрегат має 5-ступеневу «механіку» з приводом на передню вісь. Якщо водій бажає, то він може доплатити за АКПП та  2.0-літровий агрегат на 150 к.с. з повним приводом.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: