В популярний автомобіль Ford встановили дизельний двигун потужністю 1500 к. с.

Підпишись на нас:

Для деяких автолюбителів завжди не вистачає кінських сил і власник ютуб-каналу Westen Champlin є одним із таких людей.

Подробиці

Популярний ютубер протягом багатьох років створював дикі чотириколісні творіння, не більш божевільні, ніж цей Ford Mustang з двигуном Cummins, який він побудував ще в 2020 році. Силова установка, це 5,9-літровий шестициліндровий дизель, який за замовчуванням має 230 к.с. і 597 Нм крутного моменту. Чемплін хотів додаткової потужності, тому він встановив масивний турбокомпресор і в підсумку «витягнув» понад 612 к.с. і 1500 фунт-фут (2033 Нм) крутного моменту на колесах.

Цих цифр було б більш ніж достатньо для більшості, але нещодавно Чамплін вирішив, що буде гарною ідеєю видалити потужний дизель та замінити на абсолютно новий двигун. Цей двигун також є дизельним двигуном Cummins із шістьма циліндрами, але об’ємом 6,1 л і тепер має два потужні турбокомпресори. Результат? Дизельний Mustang, який під час свого першого запуску на динамометрі, видав на колеса 900 к.с.  під час дуже легкого пробігу.

У другому динамометричному замірі Чемплін був трохи наполегливішим з дросельною заслонкую, і двигут показав вже 1016 к.с. Потім команда, яка стоїть за цим божевільним Ford, збільшила час для третього прогону на динамометрії, і цього разу він видав близько 1500 к.с. на кривошипі. Це призвело до того, що автомобіль просто поглинули куби диму, через прокручування задніх шин і чорний дим з двигуна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: