Tesla Model 3 отримала елементи кузову від автомобілів Porsche

Підпишись на нас:

Цього року Tesla Model 3 отримає оновлення, яке може внести або не внести зміни в її характерну качину форму кузова. Власник з Массачусетсу показав, як дорогий Porsche Cayman GT4 може значно покращити стиль електромобіля.

Подробиці

Такий симбіоз виглядає краще, ніж очікувалося, і отриманий автомобіль легко міг би прийняти за заводський варіант Tesla Model 3. Нестандартний бампер із великими повітрозабірниками виглядає дуже схожим на Cayman GT4, тоді як пряма характерна лінія капоту є покращенням передньої частини стандартної Model 3.

Tesla Model 3 отримала елементи кузову від автомобілів Porsche

Модифікації Tesla Model 3 виходять за рамки просто бампера Cayman GT4, включаючи кований карбоновий капот з повітроводами в стилі NACA, як ті, що можна побачити на GT4 RS, нову емблему Tesla, що нагадує Porsche, і кришки дзеркал у стилі BMW M-серії. Автомобіль був опущений і «загорнутий» у спеціальну золоту плівку, з легкосплавними дисками після продажу. Агресивний обвіс включає помітний задній спойлер, пару оригінальних світлодіодних задніх ліхтарів і задній дифузор. Всередині EV має рульове колесо з кокеткою з кованими карбоновими вставками, які відповідають капоту.

Власник, який в Instagram має нік @qtrmle, стверджує, що це єдина в США Tesla, переобладнана під стиль Porsche і єдина в усьому світі – з кованими карбоновими деталями.

Окрім унікального обвісу, Tesla Model 3 Long Range 2018 року має покращену продуктивність завдяки комплекту ghost stage 2 від канадської компанії Ingenext. Останній збільшує вихідну потужність подвійних електродвигунів, зменшуючи час розгону 0-96 км/год до 3,2 секунди. Власник сказав , що він проїхав чверть милі за 11,6 секунди з максимальною швидкістю 186,4 км/год, а на одометрі Tesla з обличчям Porsche вказаний пробіг 160 000 км .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: