Китайський конкурент Tesla планує вийти на європейський ринок з «зарядженими» електромобілями

Підпишись на нас:

Китайський автовиробник Human Horizons готується до запуску бренду HiPhi на окремих європейських ринках.

Подробиці

Останніми роками компанія HiPhi потрапила в заголовки новин своїми футуристичними та унікальними електромобілями, кожен з яких оснащений великою кількістю функцій. Нещодавно розмовляючи з Reuters, співзасновник компанії Марк Стентон сказав, що HiPhi оголосить про європейські ринки, на які вона виходить, на майбутньому автосалоні в Шанхаї, але зазначив, що це будуть ринки з більшим проникненням електромобілів, такі як Західна Європа чи Скандинавія.

Стентон не повідомив, чи буде першим у Європі позашляховик компанії X чи седан Z, але сказав, що очікує, що обидві моделі отримають п’ятизірковий рейтинг безпеки на Старому континенті. Деталі цін також залишаються незрозумілими, але в Китаї моделі HiPhi починаються приблизно з 620 000 юанів або 90 000 доларів.

Human Horizons HiPhi X
Human Horizons HiPhi X

Оголошення щодо його європейських планів не єдине в порядку денному HiPhi на Шанхайському автосалоні. Reuters зазначає, що на заході автовиробник анонсує свою третю модель. Очікується, що це буде електричний кросовер Y, який вперше з’явився в лютому та має трохи більш традиційний дизайн. Також припускають, що він буде дешевшим, ніж X і Z, але все ще формується, щоб мати гострий акцент на розкоші та продуктивності.

Найбільш яскравою поточною моделлю HiPhi є, мабуть, седан Z. Він оснащений масивною акумуляторною батареєю ємністю 120 кВт-год, яку можна з’єднати або з одним електродвигуном, що приводить в рух задні колеса та забезпечує 300 к.с. і 410 Нм крутного моменту, або з двома двигунами, що видають 600 к.с. і 820 Нм крутного моменту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: