2 способи прискорити прогрів салону автомобіля взимку

Підпишись на нас:

Багато водіїв залишають свій транспортний засіб не в гаражі, а надворі. Врезультаті зимового ранку автомобілісту та пасажирам доводиться сідати в холодний салон. Ця проблема легко вирішується завдяки підігріву сидінь. Пощастило і тим водіям, у машинах яких є автопідігрів. А що робити, якщо таких функцій немає. Тоді доведеться вивчити кілька цікавих автомобільних трюків, що дозволяють швидко прогріти салон транспортного засобу.

Натиснути кнопку рециркуляції

Багато водіїв звертали увагу на загадкову кнопку, на якій зображено значок у вигляді автомобіля зі стрілочкою всередині.

При цьому далеко не всі автомобілісти знають призначення цієї кнопки. Якщо натиснути на неї, то приплив повітря з вулиці буде обмежений за рахунок блокування заслінки.

В результаті авто перестане “забирати” холодне повітря, і всередині машини буде тепліше.

Припаркуватися у «правильному» місці

Звичайно, краще залишити транспортний засіб у закритому просторі – у гаражі. Але якщо такої можливості немає, то потрібно припаркуватися в місці, захищеному від вітру. Наприклад, прямо перед будинком, який є перешкодою для потоку холодного повітря. Ще один добрий варіант – на тій ділянці, під якою знаходяться теплі труби.

Якщо дотриматися цих рекомендацій, то вранці водій опиниться в салоні, який досить швидко прогріється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: