Показали новий кросовер-купе від суб-бренду Hyundai, який стане конкурентом BMW X6

Підпишись на нас:

Ви бачите концепт Genesis GV80 Coupe, представлений на заході в Нью-Йорку і який представляє собою серійну модель.

Подробиці

Genesis це преміум-відділ південнокорейського виробника автомобілів Hyundai і новий чотиримісний кросовер черпає натхнення в дизайні минулорічного концептуального купе X Speedium. Таким чином, він поєднує елементи стилю існуючого GV80 з елементами більш динамічного X Speedium. Корейський автовиробник каже, що «це заява про наміри щодо більш емоційних, орієнтованих на продуктивність моделей і попередній перегляд майбутніх програм Genesis».

Передня панель концептуального автомобіля GV80 Coupe відрізняється від існуючого GV80 тоншими світлодіодними фарами з новою технологією багатолінзової матриці. Крім того, на передній частині розміщені більш агресивні повітрозабірники з чорними кожухами, а збоку впадає в очі оновлена ​​лінія даху. Концепт також має горизонтальні світлодіодні ліхтарі на передніх чвертях панелей і розташований значно нижче, ніж GV80, з яким ми знайомі.

Важко заперечити, що головним елементом дизайну концепту є задня частина. Він оснащений світлодіодними ліхтарями на всю ширину, як у X Speedium Concept, має спойлер, встановлений на багажнику, і тонкий спойлер, що тягнеться з даху. Яскравий помаранчевий відтінок, який отримав назву Magma, також є сміливим доповненням.

Genesis також вніс деякі значні зміни в інтер’єр GV80, щоб створити концепцію купе. Наприклад, є переглянуте кермо з трьома спицями та поверхні, які тепер одягнені в чорну шкіру Nappa та замшу з помаранчевими кантами та вставками з вуглецевого волокна. Позашляховик також перетворився на чотиримісний із спортивними чотирма ковшоподібними сидіннями з пофарбованими спинками з вуглецевого волокна, оздобленими в той самий помаранчевий відтінок, що й екстер’єр. За ковшоподібними сидіннями другого ряду також встановлено велику стійку.

«На початку свого заснування бренд Genesis почав створювати розкішні седани, які еволюціонували в моделі G70, G80 і G90», — сказав креативний директор Genesis Group Люк Донкервольке під час дебюту концепту. «Протягом останніх семи років ми додали в портфоліо більше моделей, орієнтованих на активний стиль життя, таких як наші позашляховики GV80 і GV70. Тепер ми розширюємо межі, створюючи більш емоційні автомобілі, які підвищують продуктивність і динамічні характеристики Genesis. [Концепція GV80 Coupe] підкреслює подвійність бренду Genesis, демонструючи антагоністичний характер, який живе в параметрах Athletic і Elegance філософії дизайну Genesis».

Ймовірно, ми ближче роздивимось концепт GV80, який стане серійною моделлю протягом наступного року, на Нью-Йоркському автосалоні цього тижня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: