Як Tesla Cybertruck «провалив» краш-тест (відео)

Підпишись на нас:

Сказати, що Tesla Cybertruck є «довгоочікуваним», — нічого не сказати. Проте автовиробник вселяє нову надію і знову дражнить нас відео умовного краш-тесту, який по суті своїй провалився.

Подробиці

Відео, опубліковане офіційним обліковим записом Tesla в Twitter, показує Cybertruck зі словом «test», написаним збоку, який мчить до стіни для краш-тестів. Потім в відео переводиться акцент на людей, які розташовані за склом і готуються до аварії і так по колу.

Проте 37-секундне відео не показує кадри аварії і не зовсім зрозуміло, чи це спроба зіграти на очікуваннях глядачів, чи демонстрація можливостей авто по екстреному гальмуванню.

Вперше анонсований у 2019 році Cybertruck постійно тримає всіх в напрузі скорої появи на ринку. Серія повідомлень від автовиробника, свідчить про те, що електромобіль нарешті наближається до скорого виходу.

Окрім цього відео, Tesla також випустила два нові тематичні продукти Cybertruck за останні дні. Сьогодні в Китаї він представив новий портативний домашній зарядний пристрій, дизайн якого був натхненний незграбним позашляховиком. І минулого тижня в Німеччині автовиробник почав продавати GigaBier, пляшки якого містилися в чохлі, схожого на вантажівку.

GigaBier

Кадри попередньої версії електромобіля з’явилися наприкінці минулого місяця. У відповідь на відео генеральний директор Tesla Ілон Маск сказав, що вантажівка може мати менший радіус розвороту, ніж кросовер Model Y.

Tesla стверджує, що представить Cybertruck цього року, а Маск говорить, що виробництво зросте в 2024 році. Це, безсумнівно, буде корисним для автовиробника. Ринок електричних пікапів, здається, є достатньо перспективним, і Ford став другим за величиною виробником електромобілів у США в основному завдяки продажам F-150 Lightning.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: