Столицею роз’їжджає ексклюзивний суперкар від британської марки Aston Martin

Підпишись на нас:

На столичних вулицях помітили ексклюзивний суперкар Aston Martin DB11. Стильний дизайн та неймовірний колір не залишають байдужими жодного автолюбителя. Суперкар пройшов спеціальну програму персоналізації Q Collection.

Найексклюзивніші авто створює підрозділ британської марки Q by Aston Martin. Цікавий факт – підрозділ Q отримав свою назву на честь серії книг і фільмів про Джеймса Бонда. Саме цей персонаж винаходив різні гаджети та авто для агента 007. Aston Martin серії Q Collection одразу впадають в око, адже вони відрізняються розкішною кольоровою гамою та незвичайними формами.

Столицею розїжджає найексклюзивніший суперкар від британської марки Aston Martin

“Київський” Aston Martin DB11 має ніжний блакитний колір Frosted Glass Blue. Відомо, що цей колір коштує $ 6380, а салон авто оздоблений дорогою двоколірною шкірою. Скільки власник віддав за цю опції – невідомо, але можна здогадатися, що не менше, ніж за унікальний колір.

Столицею розїжджає найексклюзивніший суперкар від британської марки Aston Martin

Суперкар Aston Martin DB11 під капотом має 5,2-літровий V12 із двома турбінами потужністю 608 к. с. та 8-ступінчастою автоматичною КПП. Британець за 3,9 секунд розганяється до 100 км/год і максимально розвиває швидкість 322 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: