Горять під час руху: китайські електрокросовери виробника, який продається і в Україні

Підпишись на нас:

Раптове займання машин під час руху було однією з головних проблем компанії Tesla, коли американський автогігант тільки-но почав випускати електромобілі. Тепер, схоже, його стопами йде китайський стартап Hozon Auto. Як повідомляє китайська преса, 1 квітня у місті Чжецзянь стався інцидент із кросовером Hozon Auto під назвою Neta V.

Подробиці

Чоловік, який перебував за кермом електрокара, під час проїзки однією з вулиць почув сторонні звуки, після чого виявив, що машина димиться. На щастя, водієві вдалося швидко залишити електромобіль і він залишився цілим. Чого не скажеш про кросовер Neta V, який довелося гасити пожежному розрахунку.

Neta V загорівся

У Hozon Auto не прокоментували пригоду з їх автомобілем. Але інцидент викликав занепокоєння китайської громадськості щодо безпеки автомобілів компанії, оскільки це вже не перший випадок, коли автомобілі Neta спалахують як на ходу, так і статично.

У лютому цього року в Шеньчжені (Китай) під час зарядки мимоволі спалахнув електрокар Neta S. Причому, за словами очевидців, від появи диму до сильного загоряння пройшло всього близько хвилини. Ще раніше подібне сталося з автомобілем Neta U, що стояв на паркуванні.

Neta V загорівся

На початку квітня Hozon Auto відзвітувала про те, що за підсумками березня поставила 10 087 своїх електромобілів. Станом на березень 2023 року загальний тираж цього автовиробника становив 274 226 автомобілів. Причому продаються вони не тільки в КНР, а й Україні. Наприклад, кросовер Neta V, який став учасником недавнього інциденту в Китаї, продається деякими автомобільними компаніями за ціною від 16 000 до 20 000 доларів США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: