Назвали 12 найнадійніших автомобілів останнього десятиліття

Підпишись на нас:

Запитайте будь-кого, хто купує автомобіль, яка характеристика для нього найважливіша, і ви отримаєте різні відповіді. Деякі хочуть продуктивності, тоді як інші прагнуть економії палива, комфорту, практичності, керованості або навіть доступності. Незважаючи на це, кожен хоче мати автомобіль, на який можна покластися на довгий період служби. Ніхто не хоче високопродуктивної, маневреної їзди в авто, яке ламається на кожному кроці. Отже, надійність є одним із ключових факторів для покупців автомобіля.

Ось найнадійніші автомобілі за останнє десятиліття, засновані на даних незалежних визнаних у галузі споживчих дослідницьких організацій, зокрема Consumer Reports, JD Power і Repair Pal.

12. Toyota Camry

З продажу знімається легендарна Toyota Camry

Toyota є однією з найнадійніших марок автомобілів, якщо не найнадійнішою. Як і передбачувано, багато автомобілів бренду демонструють відмінні результати в багатьох опитуваннях щодо задоволеності споживачів. Camry є одним із гарних прикладів, і з моменту її дебюту в 1982 році багато моделей довели свою надійність і довговічність.

За останнє десятиліття вся серія Camry сьомого покоління, виготовлена ​​з 2012 по 2017 роки, отримала відмінні оцінки надійності від Consumer Reports. Ці автомобілі також є доступними та є чудовим вибором на ринку вживаних автомобілів.

11. Kia Sportage

Kia Sportage

Kia Sportage — це привабливий і шикарний компактний кросовер, який добре тримається в місті завдяки достатньому крутному моменту на низьких частотах, плавному двигуну та легкій маневреності. Крім того, це один із найнадійніших автомобілів корейського автовиробника.

Він існує з 1993 року, і останні модельні роки мали дуже мало зареєстрованих несправностей, особливо з четвертим поколінням, яке продавалося між 2016 і 2021 роками. Були деякі проблеми, як і в будь-якому іншому автомобілі, хоча вони незначні та не пов’язані з двигуном.

10. Toyota Highlander

Toyota Highlander Hybrid

Toyota Highlander є одним із найдовговічніших позашляховиків середнього розміру, з передбачуваною здатністю забезпечити пробіг до 500 тисяч км. Це одна з найнадійніших моделей у колекції високонадійних автомобілів Toyota.

На додаток до хороших манер на дорозі та економії палива вище середнього, Highlander постійно отримує бали вище середнього в усіх основних рейтингах надійності. Крім того, він має невелику кількість проблем і ремонтів порівняно з іншими позашляховиками середнього розміру, що робить його надійним вибором на ринку нових і вживаних автомобілів.

9.  Toyota Prius

Toyota Prius

У 1997 році Toyota Prius стала першим у світі серійним електрифікованим автомобілем і тепер є іконою нашого часу, яка прокладає шлях до епохи електрики. Хоча його гібридний силовий агрегат може здатися складним, він мав міцну репутацію надійності протягом усього життєвого циклу.

З Prius мало що піде не так, і його гібридна технологія проникла в інші моделі Toyota і Lexus. Багато оригінальних моделей все ще працюють, тому термін служби батареї не повинен бути проблемою для гібридів, проданих за останнє десятиліття.

8. Toyota 4Runner

Toyota 4Runner

Небагато вживаних позашляховиків можуть конкурувати з Toyota 4Runner щодо надійності. Універсальний і міцний автомобіль продовжує домінувати в новому сегменті позашляховиків середнього розміру з його зручністю в будь-якому місці та репутацією куленепробивної надійності.

Шанувальники нарікали на небажання Toyota модернізувати 4Runner, останній серйозний редизайн відбувся в 2009 році, і це зміниться з абсолютно новою моделлю шостого покоління, яка очікується в 2023 році для 2024 модельного року. Тим не менш, 4Runner залишається одним із найнадійніших автомобілів останнього десятиліття.

7. Honda Accord Honda Accord

Honda є одним із найбільш послідовних автовиробників щодо надійності в різних сегментах автомобілів. Їхній автомобіль середнього розміру, Honda Accord, отримав похвалу як один із найнадійніших автомобілів на ринку.

Accord дебютував у 1976 році як дводверний хетчбек і виробництво його триває понад чотири десятиліття. Моделі дев’ятого та десятого поколінь, виготовлені за останнє десятиліття, є одними з найнадійніших моделей, на які надходить мало скарг.

6. Mazda MX-5 Miata

Mazda MX-5 Miata

Mazda отримала найвищий загальний рейтинг надійності в останніх рейтингах Consumer Reports. Це перегукується з подібними результатами інших ринкових спостерігачів, які постійно ставлять бренд на перше місце. Mazda MX-5 Miata є одним із автомобілів, які допомагають підвищити репутацію надійності бренду.

Miata вже давно насолоджується рейтингом надійності, вищим за середній, і багато років випуску входить до десятки найкращих у сегменті субкомпактних автомобілів.

5. Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Нова Elantra 2023 року продовжує сяяти високою економією палива, комфортною та приємною поїздкою, оснащеною інтуїтивно зрозумілими функціями, а також доступною ціною. Крім того, він має високу очікувану надійність на основі останніх моделей, які виявилися надзвичайно надійними та завоювали популярність завдяки надійності.

Вам буде важко знайти щось, що можна поскаржитися на Elantra, окрім тьмяного базового двигуна. А клієнти отримують вигоду від тривалих термінів гарантії Hyundai, якщо щось піде не так.

4. Honda Civic

Honda Civic

Honda Civic протягом десятиліть зберігає спадщину практичного та надзвичайно надійного автомобіля, що робить його чудовим вибором для щоденного водіння. Хоча стандарти, здається, знизилися з останнім поколінням, Civic продовжує вражати як один із найкращих варіантів для тих, хто шукає надійний автомобіль.

Civic може пробігти 500 000 км або більше за належного догляду та обслуговування. За даними Business Insider, 2,3% Honda Civic, проданих у 2019 році, мають на одометрі більше 400 000 км.

3. Toyota Corolla

Toyota Corolla

Багато хто вважає Toyota Corolla одним з найнадійніших автомобілів. Історично він показав хороші результати в різних незалежних опитуваннях задоволеності клієнтів і надійності від JD Power.

Мабуть, Toyota Corolla є найбільш продаваним автомобілем у світі завдяки своїй винятковій надійності. Крім того, він має одну з найдешевших середньорічних витрат на ремонт і технічне обслуговування .

2. Lexus RX Lexus RX

Будучи підрозділом розкішних автомобілів Toyota, Lexus є ще одним брендом, який пропонує моделі з бездоганною статистикою надійності. Серед дивовижних моделей RX є однією з таких високонадійних пропозицій. Випущений у грудні 1997 року, автомобільні ентузіасти часто вважають RX першим розкішним позашляховиком-кросовером. Крім того, RX також є найбільш продаваним позашляховиком марки. Звичайно, є кілька атрибутів, які допомагають автомобілю отримати тег «бестселер», але часто в суміші завжди є надійність. Крім того, незважаючи на те, що бренди класу «люкс» не завжди мають найкращі оцінки надійності, RX, однак, отримав найвищі бали надійності в рейтингах Consumer Reports протягом більшості років останнього десятиліття.

1. Nissan Leaf

Nissan Leaf

Nissan Leaf виробляється з грудня 2010 року, і до грудня 2019 року це був найбільш продаваний гібридний автомобіль у світі. Це подвиг, якого не досягнеш через посередність. Вражаюче те, що у своєму першому поколінні та протягом перших п’ятирічних моделей Nissan Leaf був на вершині рейтингів надійності Consumer Reports, що робило його майже непереборним автомобілем у сфері електромобілів. Незважаючи на те, що Tesla Model 3 у 2020 році згодом вибила Nissan Leaf як найбільш продаваний електромобіль усіх часів, наступні моделі Nissan Leaf все ще були досить надійними. Примітно, що навіть модель автомобіля 2023 року має прогнозований показник надійності 72 зі 100 за рейтингом JD Power. Більше того, ще одна перевага Nissan Leaf полягає в тому, що в недавньому дослідженні Consumer Reports, ця модель очолила список найкращих дешевих вживаних автомобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: