Популярний в Україні хетчбек Renault отримає дизайн в стилі більш дорого Espace

Підпишись на нас:

Минуло чотири роки відтоді, як Renault представила Clio п’ятого покоління на Женевському автосалоні 2019 року, і з Франції з’явилася інформація, що оновлена ​​модель буде анонсована пізніше цього місяця, а незабаром після цього — на вулицях Європи.

Подробицы

Завдяки шпигунському відео, яке з’явилося в лютому, ми вже встигли поглянути на готовий результат, на якому показано, як оновлену машину знімають для рекламних матеріалів в Туреччині. Але це перші знімки прототипу, який дослідницька команда Renault випробовує на реальних дорогах.

Renault Clio

Renault Clio Renault Clio

Камуфляж навколо передньої частини приховує ДХО у формі бумеранга, які, як ми знаємо, розміщені під фарами, тому що ми бачили їх на знімку незамаскованого автомобіля. Але ми можемо чітко побачити решітку радіатора оновленого автомобіля.

Металеві панелі кузова не зміняться, включно з капотом, центральна виїмка на передньому краї якого призначена для ромбовидного значка Renault на решітці радіатора. Але бампери, нижні дверні накладки та передні та задні ліхтарі зазнають незначних змін, щоб допомогти Clio залишатися конкурентоспроможним у порівнянні з Peugeot 208, який був представлений на тому ж Женевському автосалоні 2019 року та також має бути оновлений цього року.

Хоча ці зображення не показують нам, що Renault запланувала щодо інтер’єру, ми впевнені, що серйозних сюрпризів не буде. Можливі незначні оновлення дизайну оббивки та покращення рівнів стандартного обладнання, але базова архітектура приладової панелі залишиться незмінною. Один із варіантів, який Renault може розглянути, полягає в тому, щоб зробити 9,3-дюймовий сенсорний екран і 10,2-дюймову цифрову панель приладів стандартною для всіх. Наразі вони встановлюються лише на вищих рівнях комплектації на деяких ринках.

Renault завжди пишався своєю безпекою, тому оновлені автомобілі майже напевно будуть оснащені більшою кількістю електронних систем допомоги. Під капотом в авто був встановлений 1,0-літровий трициліндровий двигун потужністю 90 к.с.. Бензиновий двигун з турбонаддувом має використовуватися безпосередньо в новому автомобілі, а також там може з’явитися нещодавно оновлений 1,6-літровий гібрид E-Tech Hybrid потужністю 141 к.с. (143 к.с.).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: