Чому українці почали приганяти авто з Канади: названо 5 причин

Підпишись на нас:

Якісний автомобіль – це мрія будь-якого водія, але зазвичай складно поєднати якість та доступність. Тому українські водії в останні роки вирішили спробувати приганяти автомобілі з Канади, де досить реально поєднати ці два пункти.

Чому саме Канада має перевагу?

  1. Доступні ціни
    Канада є серед лідерів держав з високим рівнем життя, але авто тут досить бюджетні в порівнянні з США чи Європою. Справа в тому, що авторинок Канади немає такої конкуренції, як в інших країнах. Для більшої впевненості рекомендуємо замовляти авто через авторитетні компанії по пригону авто з США, Канади та Європи.
  2. Контроль справності
    Автомобілі в Канаді систематично проходять технічну інспекцію. Це є запорукою їх справності та безпеки, а тому ці авто де-юре є надійними.
  3. Якість автомобілів
    Автомобілі в Канаді отримують лише найякісніші комплектуючі, що відповідають найвищим стандартам якості та безпеки. До того ж уряд суворо контролює авторинок країни, щоб якість та безпека були на найвищому рівні.
  4. Низький рівень зносу
    Ця перевага є чи не найприємнішою. Автомобілі в Канаді працюють в прохолодному кліматі, а отже їх знос не такий, як в країнах з спекотними сезонами.
  5. Ексклюзивні моделі
    В Канаді легко знайти рідкісні моделі авто. Хоча Канада не така велика, як, наприклад, Америка, але саме тут автолюбителі знаходять бажані моделі авто за приємною ціною.

Перед придбанням авто потрібно зважувати всі ризики, але якщо ви все ж таки вирішили оновити свій автопарк, то машина з Канади є відмінним вибором.

5 КОМЕНТАРІ

  1. По перше, українці давно ганяли машини з Канади (зараз уже значно в менших обсягах).
    Машини в Канаді коштують дорожче чем пригнані з Канади в України (зрівняйте ціни на авторіа та автотрейдер).
    Тут комплектуючі потякості, такі ж лайняні як і усюди. Товариш узяв в лізінг Хюнжай Клантру і вже через 5 місяців міняв тормозні колодки та свічки.

    Після усього прочитаного, можна з певністю заявити, що автор не був в Канаді і висосав усю інформацію від недотіктокерів в розевих окулярах.

  2. І не забувайте про “приємний холодний клімат” при якому посипають дороги такими реагентами, що авто там гніють бистріше чим у Московії чи Петербурзі…Там із верху може і ля-ля…але знизу сплошна ІРЖА!!! 1000000,%

  3. Хрень….Ніякі автомобілі інспекції не проходять..Вони є тільки для авто після великих аварій після ремонтів …Я живу в Канаді

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: