Rheinmetall завершує будівництво ремонтного заводу в Румунії, щоб допомогти Україні

Підпишись на нас:

Біля кордону Румунії з Україною німецький виробник автомобілів і зброї Rheinmetall AG завершує будівництво центру техобслуговування і логістики, повідомляє німецький телеканал новин N-TV.

Подробиці

Західне військове спорядження та бойові системи, які Україні надають її союзники, такі як основні бойові танки Leopard 2, будуть підтримуватися в робочому стані та ремонтуватися в новому центрі технічного обслуговування, побудованому за 31 кілометр від України в румунському місті Сату-Мару, повідомляє N-TV.

Цей центр технічного обслуговування стане третім німецьким оборонним ремонтним підприємством у Східній Європі. Дві інші знаходяться в Литві та Словаччині, повідомляє Defense Express.

Крім німецької техніки, такої як танки Leopard 2, БМП Marder, бронетранспортери Fuchs і військові вантажівки, німецький ремонтний завод у Румунії обслуговуватиме британські танки Challenger 2, які Rheinmetall AG модернізує разом з BAE Systems, і іншої бронетехніки та вантажного автомобільного транспорту на озброєнні Збройних сил України. Крім того, новозбудований центр обслуговуватиме бойові машини членів НАТО, дислоковані в Румунії.

За інформацією N-TV, завод з технічного обслуговування в Румунії плануються запустити в квітні 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: