Маловідома компанія випустила копію концепту Mercedes AMG Vision Gran Turismo за 1.5 млн доларів

Підпишись на нас:

Пам’ятаєте концепт Mercedes AMG Vision Gran Turismo 2013 року? Тоді, цей гіперкар був призначений виключно для розробки дизайну, але через 10 років ви можете придбати схожий на вигляд автомобіль у магазині Parker Brothers Concepts у Флориді. Створений на замовлення суперкар називається Erebos X і оснащений твін-турбо двигуном V8.

Подробиці

Оригінальний AMG Vision GT був створений для відеоігри Gran Turismo перед тим, як перетворитися на реальний концепт для автосалону в Лос-Анджелесі 2013 року. Останній також з’явився у фільмі «Ліга справедливості» у 2017 році як транспортний засіб Брюса Уейна (в ролі Бетмена).

Erebos X

Erebos X виглядає як копія концепту, хоча явно не Mercedes. Тим не менш, чудернацькі пропорції та деталі, як-от велика решітка радіатора, агресивні фари, вигнуті крила, двері типу «крило чайки» – сильно натхненні концептом.

Двомісний інтер’єр має вигнуте кермо і круглі елементи керування, що виступають із центральної консолі. Parker Brothers також додали кілька нестандартних штрихів стилю, як-от масивний задній спойлер, дещо інші світлодіодні задні ліхтарі та аеродинамічні ковпаки коліс разом із вражаючою комбінацією сіро-зеленого кольору.

Незрозуміло, чи заснований Erebos X на вже існуючому транспортному засобі, як-от Mercedes-Benz SLS чи новішій AMG GT , чи зроблений на спеціальній трубчастій рамі. Розробники стверджують, що він оснащений двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, який видає 835 к.с. і передає потужність на задню вісь. Це робить його потужнішим, ніж фактичний концепт Mercedes AMG Vision GT, який в ігровій серії Gran Turismo оснащений 5,5-літровим V8 з подвійним турбонаддувом і потужністю 580 к.с..

Хоча джерело основи та трансмісії невідоме, Parker Brothers розкрили деякі характеристики Erebos X у соціальних мережах. Серед них вага 1233 кг, цільовий спринт 0-96 км/год за 2,9 секунди та максимальна швидкість 325 км/год. Вони також сказали, що дорожній просвіт більший, ніж у Lamborghini Aventador, коли хтось запитав їх про керованість цієї моделі на дорогах загального користування.

Як доводять кадри в їхньому профілі в Instagram, компанія вже побудувала рухомий прототип і планує випустити обмежену серію з 10 автомобілів. Відповідно до списку на James Edition, кожен Erebos X коштуватиме 1,5 мільйона доларів, що звучить досить багато для відносно невідомого магазину, який спеціалізується на створенні реквізитів для фільмів і телешоу. У будь-якому випадку зацікавлені сторони вже можуть придбати прототип за нерозголошену суму грошей. Цей описується як «виставковий експонат», тому ми припускаємо, що він буде дешевшим, ніж готові серійні моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: