26-річна Honda з пробігом 300 000 км розігналася до 200 км/год (відео)

Підпишись на нас:

Ця Honda Prelude п’ятого покоління, яка була представлена в усьому світі, проїхала понад 287 000 кілометрів. Незважаючи на те, що передньопривідне купе є зразком поважного віку з великим пробігом нове відео свідчить про те, що «спортивного запалу» в ньому ще достатньо.

Подробиці

Відео зняте на ділянці автобану без обмежень по швидкості. Оснащений післяпродажним вихлопом, Prelude останнього покоління звучить досить непогано для свого поважного віку, особливо коли оберти двигуна наближаються до 7000 об/хв.

За сучасними стандартами, ця Honda Prelude 1997 року не є швидкою. Їй потрібно трохи більше дев’яти секунд, щоб досягти 100 км/год з місця, на що сьогодні здатний навіть трициліндровий субкомпактний хетчбек із турбонаддувом. Тим не менш, більшості з нас веселіше їхати на високих оборотах без наддуву. Особливо це актуально, якщо автомобіль має механічну коробку передач, як у цьому випадку.

На автобані автомобілю вдалося досягти максимальної швидкості, підтвердженої GPS – 201 км/год. Майте на увазі, що це одна з менших версій Prelude із лише 133 кінськими силами та 179 Ньютон-метрів крутного моменту. Найпотужніші моделі п’ятого покоління пропонували трохи більше 200 к.с., а деякі варіанти також мали привід на задні колеса.

Honda відмовилася від Prelude наприкінці 2001 року після п’яти поколінь, що охопили майже чверть століття. Чутки, які пішли від японського журналу Best Car стверджують, що повністю нова модель готується до випуску в 2028 році, як електро-варіант. Це не просто чисті припущення, оскільки план виробництва електромобілів, випущений у квітні 2022 року, показав пару дводверних купе, які з’являться до 2030 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: