26 років Porsche перетворювали на шестиколісний пікап. Що вийшло (фото)

Підпишись на нас:

Коли мова заходить про Porsche, більшість уявляє класичний спортивний автомобіль, як-от 911, або більш звичайні моделі позашляховиків Macan і Cayenne. Якщо хтось стверджує, що він володіє шестиколісним пікапом Porsche, чи повірите ви в це? В цій новині ви дізнаєтесь про один такий екземпляр, на переобладнання якого власник витратив 26 років.

Подробиці

Нещодавно на одному з німецьких сайтів з’явився в продажу шестиколісний пікап Porsche. Як видно з фотографій, цей унікальний пікап Porsche має три осі, дах, який знімається і великий вантажний бокс ззаду. Власник автомобіля оцінив машину в 175 000 євро.

Шестиколісний пікап Porsche

Щоб додатково пояснити раціональність ціни, власник розповів, що цей пікап Porsche створений на базі Porsche 944, а вся модифікація зайняла близько 2500 годин роботи.

Модифікація почалася в 1995 році і була завершена в 2021 році, тобто протягом 26 років. Власник також зазначив, що модифікація транспортного засобу цілком законна, тому на цьому авто можна нормально їздити по дорозі, з моменту закінчення роботи над автомобілем він проїхав 1200 кілометрів.

Шестиколісний пікап Porsche

У новому автомобілі використано багато оригінальних деталей Porsche. Наприклад, передня частина автомобіля походить від Porsche 944 S2 (1989-1991), а фари — від старішого, але більш ексклюзивного 924 Carrera GT (1980). Дюймові легкосплавні диски BBS від 993 Turbo (1995).

Яскраво-помаранчевий зовнішній вигляд поєднується з чорними колесами, що виглядає дуже спортивно. Задня частина автомобіля має вантажний майданчик довжиною понад 2 метри, покритий дубовою підлогою.

Інтер’єр автомобіля має таку саму двомісну компоновку, що й Porsche 944 S2. Оранжево-чорна колірна гамма інтер’єру відповідає зовнішньому вигляду автомобіля, а в деяких областях додано помаранчеві шви. Також тут є підігрів сидінь і камера заднього виду.

Що стосується потужності, то автомобіль оснащений атмосферним 3,0-літровим чотирициліндровим двигуном від Porsche 968. Хоча власник не розкрив параметри його потужності, такий двигун може забезпечити максимальну потужність 237 кінських сил (177 кВт), що більше, ніж у Porsche 994.

Шестиколісний пікап Porsche

Даний унікальний екземпляр також оснащений п’ятиступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу. Дві осі є ведучими, тоді як усі три осі мають гальма та оснащені підвіскою KW coilover. Для тих, хто цікавиться додатковою віссю, вона походить від Audi 200 Turbo та має тягу Панара, яка дозволяє запобігати нерівномірному зносу шин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: