Завдяки рекламній зйомці: показали дизайн і інтер’єр нового Mini Cooper

Підпишись на нас:

Минулого року в Інтернеті з’явилися перші шпигунські фотографії нового покоління хетчбека Mini, який, як відомо, офіційно носитиме ім’я Mini Cooper. Тепер машину знову помітили без камуфляжу під час рекламної фотосесії, яка, ймовірно, пов’язана з її скорою офіційною прем’єрою.

Подробиці

Судячи з знімків, дизайн автомобіля спирається на традиційний зовнішній вигляд Mini, але не без серйозних доробок з цієї частини.

Новий Mini Cooper

Бічна лінія кузова новинки нагадує купе BMW 2-ї серії з такими ж ручками дверей і згладженими лініями. Бампер також абсолютно новий, як і капот.

Що стосується даху, то вона нагадує цю частину кузова моделі попереднього покоління, але все ж таки більше орієнтована на аеродинаміку, отримавши нижчий профіль і більший нахил.

Новий Mini Cooper

Шпигунам вдалося заглянути, в тому числі, і в салон машини, де виявилася відсутність як такої панелі приладів. Натомість вся інформація для водія виводиться на спеціальний проекційний дисплей.

Новий Mini Cooper

Передбачається, що ще серйозніші зміни у новинці відбудуться під її капотом, де BMW та Mini запропонують широкий вибір силових установок, у тому числі повністю електричних.

Прем’єра нового Mini Cooper відбудеться до кінця 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: