Найочікуваніша прем’єра року від Fiat: розсекречено вигляд новенького мінікросовера Fiat 600

Підпишись на нас:

За останні декілька років від марки Fiat авторинок отримав мало новинок. Після колаборації з концерном Stellantis бренд взяв паузу та займався адаптацією своїх моделей під нові технології. Тепер компанія готова представити автолюбителям новинку і вже дала декілька коментарів з приводу оновленої модельної лінійки.

Найочікуваніша прем'єра року від Fiat: розсекречено вигляд новенького мінікросовера Fiat 600

Асортимент Fiat складається з достатньо архаїчних моделей авто, але зараз розробники вирішили здивувати своїх прихильників. Відомо, що влітку 2023 року очікується презентація паркетника Fiat 600, що буде споріднений з Jeep Avenger.

В середині минулого століття така назва моделі вже використовувалася компанією, але дана новинка буде кардинально відрізнятися від предка. Найперше, новинка буде кросовером. По друге, авто буде мати декілька модифікацій: гібрид та електро.

Компанія не розкриває всіх таємниць, але з неофіційних джерел відомо, що основою в моделі буде виступати платформа СМР. Довжина кросоверу буде до 4,15 метрів.

Виробництво буде відбуватися недалеко від українських кордонів, у сусідній Польщі на заводі концерну Stellantis. Саме цей завод зараз займається виробництвом Jeep Avenger.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: