Для популярного позашляховика Land Rover створили комплект гусениць, який легко замінить стандартні колеса

Підпишись на нас:

Якщо новий Land Rover Defender на вашу думку дещо «слабкий» з точки зору його позашляхових можливостей, тоді компанія під назвою Defender Mods допоможе вам виправити цей недолік. Їх новий комплект Tank Edition для популярного позашляховика замінює всі чотири колеса гусеницями, що дає йому більше свободи на пересіченій місцевості.

Подробиці

Чотири гусениці кріпляться болтами на наявні точки кріплення коліс, без будь-яких змін у підвісці, завдяки однаковій кількості індивідуальних адаптерів. Це означає, що заміна коліс на гусениці буде майже такою ж простою, як і заміна всіх чотирьох шин, хоча для заміни знадобиться значно вищий домкрат.

Land Rover Defender

Гусениці виготовлені з міцного, термічно обробленого, легкого алюмінію, схожого на цільне шасі Land Rover. Кожна доріжка важить близько 158 кг, а вага повного комплекту – 635 кг. Вони мають ширину 16 дюймів і набагато вищі за стандартні колеса, завдяки чому дорожній просвіт Defender подвоюється до величезних 508 мм.

Очевидно, що встановлення так званого Tank Edition має кілька обмежень. Окрім того, що буде складніше сідати та виходити з позашляховика, максимальна швидкість буде обмежена приблизно до 64 км/год. Це також залежить від місцевості, оскільки ми не рекомендуємо залишати їх під час їзди по асфальту. Це чудовий варіант для засніжених або багнистих місцевостей.

Land Rover Defender

Зображення Defender Mods Tank Edition, надані компанією, є 3D-моделюванням, оскільки перша збірка ще не матеріалізована. Однак компанія приймає замовлення від власників Land Rover Defender і створила список очікування для перших кількох комплектів, які будуть доступні наприкінці 2023 року. Ціна на гусениці не повідомляється, але очікується, що вони не будуть дешевими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: