Позашляховик Ford зробили схожим на Tesla Cybertrack

Підпишись на нас:

Серед великої кількості автомобілів на цьогорічному автосалоні в Нью-Йорку є кілька дуже особливих і унікальних, таких як Hardman Label. Цей позашляховик на базі Ford F-150 має кузов, який міг би здивувати генерального директора Tesla Ілона Маска. Під своєю кутастою обшивкою він  є розкішним автомобілем із «сліпучою» комплектацією.

Подробиці

Відповідно до інформації, зібраної на виставці журналістом Майклом Готьє, Hardman — це позашляховик, «спроектований, розроблений і виготовлений у Сполучених Штатах». Це, звичайно, вірно щодо шасі та трансмісії, на яких він зроблений, але невідомо, де саме в Штатах відбувається проектування, розробка чи виробництво спеціального кузова.

Ford F-150  Hardman Label

Під капотом знаходиться 3,5-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом, який, за словами виробників Hardman, забезпечує «кращу потужність і паливну ефективність, а також більш екологічні викиди». Звичайно, там також зазначено, що Hardman важить 2620 кг, або приблизно на 45 кг більше, ніж звичайний F-150 з таким же двигуном.

Інтер’єр Hardman виглядає розкішно. Приладова панель така ж, як у звичайного F-150, і містить логотип Ford на кермі. Насичена коричнева шкіра та дерев’яне оздоблення приємні на дотик.

Усі чотири сидіння досить цікаво оздоблені, але задні мають регульоване підголів’я. Позаду розташований широкоформатний телевізор, який є ще одним доповненням. У дуже скупому рекламному матеріалі, наданому компанією, задні сидіння демонструють зовсім іншу конфігурацію. Тим не менш, самі сидіння виглядають досить комфортно навіть на фото з брошури.

Ford F-150  Hardman Label

Виробник каже, що початкова ціна Hardman Label становить 198 000 доларів, але вона може змінюватися залежно від опцій або конфігурації двигуна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: