Названо цьогорічного переможця конкурсу «Всесвітній автомобіль року»

Підпишись на нас:

Hyundai Ioniq 6 був визнаний найкращим у трьох категоріях на конкурсі «Всесвітній автомобіль року 2023» і став найкращим автомобілем 2023 року. Таким чином, це другий рік поспіль, коли бренд стає тричі переможцем нагород.

Подробиці

Новий електричний седан був названий «Всесвітнім електромобілем року». Його дизайн був визнаний найкращим у 2023 році і він був названий загальним автомобілем року на Нью-Йоркському автосалоні сьогодні. Дочірній бренд Hyundai, Kia, також отримав нагороду, оскільки EV6 GT також був названий найкращим.

Kia EV6 GT
Kia EV6 GT

Єдиними категоріями, в яких автомобілі Hyundai Motor Corporation не були названі найкращими на землі – World Luxury Car і World Urban Car. Їх виграли Lucid Air і Citroën C3 відповідно.

Lucid Air
Lucid Air

Hyundai Ioniq 6 стартує від 41 600 доларів у США та стандартно поставляється з набором вражаючих технологій, таких як подвійний 12,3-дюймовий екран. У комплектації з найбільшим запасом ходу Ioniq 6 може проїхати до 581 км на одній зарядці, а у своїй найпотужнішій двомоторній специфікації він може видавати до 320 к.с.

Між тим, Kia EV6 GT базується на тій же платформі, але він може видавати до 576 к.с. і 738 Нм крутного моменту. Це дозволяє йому розвивати 96 км/год лише за 3,4 секунди, забезпечуючи водіям запас ходу до 331 км.

Lucid Air, інший електромобіль, який виробляється в США та забезпечує вражаючі показники потужності та запасу ходу за вищою ціною. У своїй найефективнішій версії він видає понад 1200 к.с. і може розганятися до 96 км/год менш ніж за дві секунди, водночас створюючи відчуття розкоші всередині.

Незважаючи на те, що Citroen C3 набагато повільніший і менш орієнтований на технології, ніж вищевказані автомобілі, він також набагато менший і дешевший. Призначений насамперед для ринків Південної Америки та Індії, він забезпечує багато практичності та стилю за розумною ціною.

Citroen C3

Переможців конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2023 » обирало журі, до складу якого входили 100 видатних автомобільних журналістів із 32 країн світу. Нагороди, вручені цьогорічним переможцям, були розроблені дизайнерською компанією Яна Каллума.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: