Ці автомобілі найкраще протистоять корозії: топ 6 найнадійніших авто

Підпишись на нас:

Страхом всіх водіїв є корозія. Ця руда плямка може принести безліч неприємностей, тому автовласники всіма способами намагаються попередити її утворення. За допомогою фахівців сервісних центрів ми вирішили сформувати рейтинг найстійкіших до іржі автомобілів.

Volvo XC90

Модель пристосована до вологого клімату Батьківщини, тому вона досить стійка до корозії. Окремою міцністю наділене лакофарбове покриття автомобіля.

Audi A6

Загальні характеристики моделі є відмінними, але корозія все-таки знаходить уразливе місце та з’являється в зоні задніх колісних арках.

BMW X5

Даний сегмент авто відомий стійкість до іржі. Але якщо ви побачили на своєму авто руду пляму – це означає, що авто потрапляло в ДТП і було неякісно відремонтовано.

Mercedes W221

Модель має виняткову стійкість до корозії в будь-яких зонах. Якісні деталі та покриття витримують всі кліматичні перепади.

Audi Q5

Міцна оцинковка моделі витримує нестабільний клімат, а сама модель є однією з найулюбленіших серед водіїв.

BMW E60

Розробники забезпечити міцність та стійкість кузова моделі до іржі.

Toyota Camry

Тонкий шар фарби на кузові моделі не є перешкодою для надійного захисту. Авто має антикорозійний захист, що створює подвійний захист від іржі.

Наведені вище моделі авто мають відмінну стійкість до корозії, а тому є дуже затребуваними на авторинку. Якщо ви плануєте придбати авто на довготривале користування, то рекомендуємо звернути увагу на наш рейтинг.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: