Україна може отримати 12-тонні броньовані машини Bastion від Франції: особливості техніки

Підпишись на нас:

За словами Елізабет Госселін-Мало, політичного огладача з питань безпеки та оборони, Україна може отримати партію бронетехніки Bastion виробництва Arquus.

Подробиці

Раніше також французькі ЗМІ повідомляли, що Arquus Defence надасть Україні 20 броньованих машин Bastion. Незабаром ці машини будуть передані Збройним силам України, повідомляє La Tribune.

«Представники компанії кажуть, що переговори з цього приводу тривають деякий час, але нічого ще не завершено (24 в наявності)», — повідомила Елізабет у Twitter.

За даними компанії, Bastion – це модульна лінійка 12-тонних броньованих машин. Його шасі, розроблене на базі VLRA 4×4 і пропонує поєднання тактичних характеристик, надійності та спрощеного обслуговування.

Завдяки великому внутрішньому об’єму «Бастіон» може розмістити повну бойову групу з 8 військовослужбовців, а також комплексне обладнання.

Машина здатна виконувати багато місій і ідеально підходить для розвідки, передового командування та управління, патрулювання, безпеки, супроводу, підтримки розчищення маршрутів, миротворчої діяльності, EOD, а також для проведення операцій у містах і ближніх приміщеннях.

Французька бронемашина вже знаходиться на озброєнні багатьох країн світу, включаючи Буркіна-Фасо, Камерун, Конго-Браззавіль, Чад, Ефіопію, Габон, Кот-д’Івуар, Кенію, Косово, Малі, Саудівську Аравію, Сенегал, Сомалі, Швецію, Танзанію. , Того, Туніс і Уганда.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: