Представлено 5-дверний Suzuki Jimny

Підпишись на нас:

Suzuki використала автосалон у Делі, щоб представити довгоочікуваний 5-дверний Jimny, більш практичну версію свого культового авто 4×4. Хоча компанія продала 3,2 мільйона моделей Jimny у 199 країнах, ця форма кузова є ще більше оригінальним магнітом для поціновувачів.

Подробиці

При довжині 3985 мм 5-дверний Jimny на 340 мм довший за звичайну модель, а колісна база 2590 мм збільшується на стільки ж. Дорожній просвіт – заявлений 210 ​​мм.

5-дверний Suzuki Jimny

В стандартній комплектації немає жодних змін у трансмісії, щоб впоратися з 1,5-літровим бензиновим двигуном (105 к.с.), який поєднується з повним приводом і пониженою передачею. В Європі новинка отримає варіант з гібридним двигуном аналогічного об’єму, але потужністю 116 к.с. (також встановлений в Suzuki Grand Vitara). Автомобіль доступний з п’ятиступінчастою механічною або чотириступінчастою автоматичною коробкою передач.

5-дверний Suzuki Jimny

На відміну від японського Jimny, 5-дверний Jimny збиратимуть в Індії. Серед новацій в салоні 9-дюймовий сенсорний мультимедійний дисплей. Незважаючи на збільшення багажного відділення, задній ряд залишається достатньо вузьким і вміщує тільки двох пасажирів.

5-дверний Suzuki Jimny

Офіційних деталей неймовірно мало – відсутність технічних характеристик і прес-релізів після світової прем’єри впадає в очі. Однак серед новинок з’явився автоматичний старт/стоп і шторкові подушки безпеки для обох рядів.

5-дверний Suzuki Jimny

В Індії новинка буде доступна для покупки з травня, а в Європі до кінця цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: