Показали перший спільний кросовер від VW і Ford

Підпишись на нас:

У Мережі з’явилися перші шпигунські фотографії нового кросовера, розробленого зусиллями двох найбільших автомобільних компаній – Volkswagen та Ford. Йдеться про електричний SUV, прем’єра якого має відбутися вже в 2023 році.

Подробиці

Тестові прототипи безіменної новинки вдалося сфотографувати читачам японського видання «Spyder7». Всі вони, що логічно для ще не представленої офіційно моделі, під час випробувань були щільно закамуфльовані.

Показали перший кросовер від VW і Ford

Нагадаємо, у березні 2022 року компанія Ford оголосила про те, що зміцнить своє партнерство з VW Group у галузі електронної мобільності. Сторони підписали угоду, яка передбачає спільне використання платформ та виробництво автомобілів на тому самому заводі.

Показали перший кросовер від VW і Ford

Однією з архітектур, яка входила до списку таких “електричок”, була “MEB”, що лежить в основі моделей VW ID.3, ID. 4 та інших. Саме її розробники задіяли і для нового кросовера Ford.

У Ford вже підтвердили, що в рамках цього партнерства в майбутньому представить сім електричних моделей, включаючи три легковики та чотири комерційні авто.

Показали перший кросовер від VW і Ford

Подробиці про електричний кросовер поки не розкриваються, але на даному етапі відомо, що йдеться про середньорозмірний «батарейний» SUV, який за габаритами виявиться компактнішим за Mustang Mach E, але більшим, ніж Ford Puma і VW ID.4.

Зовнішній вигляд новинки, ймовірно, буде натхненний моделлю Explorer з «кубовидними» лініями кузова, вузькими світлодіодними фарами та прямокутними задніми дверима.

У продаж у Європі новинка Ford, побудована на платформі Volkswagen, може надійти вже цього року. Її передбачуваний запас ходу становитиме 500 кілометрів за циклом WLTP.

Виробництвом кросовера займеться підприємство у Кельні (Німеччина).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: