Nissan перетворить культовий 30-річний автомобіль на електромобіль

Підпишись на нас:

Минулого тижня компанія Nissan оголосила, що планує перевести R32 Skyline GT-R на електрику, щоб просувати свою технологію. Зараз автовиробник демонструє автомобіль, який буде використовуватися в проекті.

Подробиці

У твіттері автовиробник опублікував 44-секундне відео, в якому висвітлюються деталі 30-річного автомобіля, яким він був до початку проекту. Авто на свій вік в хорошому стані. Фарба Gun Gray Metallic виглядає майже бездоганно, і салон також здається в чудовому стані. Є, звичайно, деякі ознаки старіння, наприклад, у моторному відсіку, але будь-які недоліки незначні.

Nissan R32 Skyline GT-R

Хоча колекціонерам і шанувальникам класики може бути сумно бачити гарний зразок автомобіля, який таким чином буде перероблено, це, безсумнівно, стане хорошою відправною точкою для Nissan. І, зрештою, ряд комплектів електромодів є повністю оборотними.

Nissan R32 Skyline GT-R

Слід також зазначити, що ідея для цього проекту прийшла від інженера Nissan через його прихильність до R32 Skyline GT-R:

«Я хочу створити більш захоплюючий автомобіль, додавши до мого улюбленого автомобіля новітні технології електрифікації, якими я займаюся», — сказав інженер.

Nissan R32 Skyline GT-R

Компанія Nissan ще не розповіла, яка силова установка замінить оригінальний двигун автомобіля, який із заводу виробляв 276 к.с.. Однак повністю електричний силовий агрегат Ariya здатний розвивати до 389 к.с. у своїй найпотужнішій комплектації, що, безсумнівно, буде доречною заміною для цього автомобіля.

Nissan R32 Skyline GT-R

«R32 EV», як його називають, є одним із видів класичних електромодів, які нещодавно почали виробляти автовиробники. Він приєднується до Renault 5 Diamant і Opel Manta GSe ElektroMOD Coupe. Компанія Nissan уже робила це раніше, створивши Newbird, єдиний електромобіль, створений шляхом поєднання Bluebird 80-х років із електричною силовою установкою від Nissan LEAF.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: