Названі 5 ненадійних кросоверів, які продаються в Україні

Підпишись на нас:

Аналітики британського видання «What Car» спільно зі страховою компанією розкрили список найненадійніших кросоверів. Рейтинг формувався з урахуванням опитування власників таких машин. У ньому їх просили розповісти про поломки, з якими вони зіткнулися за 24 місяці експлуатації свого «залізного коня», а також про складність та термін подальшого ремонту.

У результаті журналісти назвали п’ятірку найненадійніших SUV, які краще уникати, якщо однією з цілей покупки є безпроблемність автомобіля.

Range Rover Evoque (2011-2019)

Відкрив цей антирейтинг кросовер Range Rover Evoque. Згідно з опитуванням його власників, машина страждає від безлічі проблем, виправлення яких займає суттєву кількість часу.

У 35% автомобілів, що вийшли з ладу за останні 24 місяці, основними винуватцями поломок була електрика, що не відноситься до двигуна, а також акумулятор. При цьому більше половини таких машин перебували в ремонті більше тижня. Рейтинг надійності – 78,8%.

Nissan X-Trail (2014-2022)

32% респондентів, які брали участь в опитуванні, поскаржилися, що їх «Нісан ІксТрейли» постійно виходять з ладу. Причому несправності виявляються практично скрізь, де можна. Втім, усунення цих проблем займає не так багато часу, як у випадку з Evoque (менше тижня). Рейтинг надійності – 75,8%.

Peugeot 3008 – дизель (2017 – теперішній час)

Дизельні 3008 більш схильні до проблем, ніж їх бензинові та гібридні побратими (40% несправностей проти 27% у двох останніх разом узятих відповідно). На поломку підвіски поскаржилися 18% опитаних власників Peugeot 3008.

За цією проблемою за кількістю негативних відгуків йдуть гальма, вихлопна система та електрика, що не відноситься до двигуна. Ремонт таких машин у середньому займає понад тиждень. Рейтинг надійності – 74,4%.

Audi Q5 – дизель (2008-2017)

Проблеми з підвіскою були головним головним болем дизельних власників Audi Q5. На них припало 38% усіх несправностей. Крім того, експерти відзначили скарги на двигун та неелектричні системи, кузов та гальма німецького кросовера. Усунення несправностей практично завжди вимагало більше тижня.

Land Rover Discovery (2017-тепер)

Зрештою, найненадійніший автомобіль за версією британської преси з рейтингом безпроблемності лише 70,7%. Відсутність несправностей – явно не найсильніший бік Land Rover Discovery.

Згідно з відгуками його власників з оглядкою на останні 24 місяці, він страждав від багатьох проблем, включаючи проблеми: з кузовом, електрикою двигуна, кондиціонером, гальмами, паливною системою, інформаційно-розважальною системою та підвіскою.

При цьому ремонт позашляховиків обходився недешево і тривав понад тиждень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: