Chery представила бюджетний кросовер з витратою палива 4.5 літрів

Підпишись на нас:

7 квітня у Китаї, на офіційному заході Chery Night відбулася прем’єра нового кросовера Chery TJ-1. Раніше автомобіль кілька разів траплявся в об’єктиви фотошпигунів, але тепер його показали без камуфляжу та у серійному варіанті.

Подробиці

Заявлено, що продаватимуть новинку як у версії з ДВС, так і з гібридом, що заряджається (PHEV). Привід можна буде вибрати як передній, і повний. При цьому в гібридній версій розхід палива буде в межа 4.5 літрів на 100 км по циклу WLTC.

Chery TJ-1

Автомобілю дістався екстер’єр оквадраченної форми, де найбільш помітною «фішкою» виявився великий логотип із написом «Chery», інтегрований у чорні радіаторні грати.

Позаду новий китайський кросовер хизується широким блоком світлодіодних ліхтарів, а також квадратними фальшивихлопними прорізами в бампері. Крім того, судячи з перших офіційних фото та зображень, у TJ-1 будуть приховані в кузові дверні ручки.

Довжина машини становила 4515 мм, ширина 1865 мм, висота – 1670 мм, а колісна база розтягнулася до 2675 мм.

Chery TJ-1

Усередині кросовера встановили великий екран цифрової комбінації приладів, а також масивний 14,8-дюймовий мультимедійної тачскрин системи, що займає всю центральну консоль. А ще в салоні новинки Chery буде передбачена система зарядки смартфона та проекційний дисплей.

Chery TJ-1

Варіант Chery TJ-1 з ДВС отримає під капотом 1,6-літровий “наддувний” мотор, що працює в парі з 7-швидкісною роботизованою трансмісією.

Для версії PHEV буде покладено гібридну установку на базі півторалітрового мотора, що поєднується з електричним двигуном. Характеристики обох силових агрегатів розкриють ближче до літа.

У продаж новий кросовер Chery має надійти в період із липня по серпень 2023 року. По попереднім даним вартість базової версії кросовера в Китаї не буде вищою за 14 500 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: