Експерти назвали 5 надійних кросоверів, які будуть мати низький пробіг по Україні

Підпишись на нас:

Надійність – ключовий параметр, за яким оцінюють якість тієї чи іншої моделі автомобіля. Найбезпроблемніші машини в найбільш популярному світовому автосегменті (SUV) вирішили назвати британські аналітики, які опитали понад 25 тисяч власників такої техніки.

Респондентів попросили розповісти, чи стикалися вони з несправностями за останні 24 місяці. Якщо так, то як довго тривало їх усунення, а також скільки обійшовся ремонт. У підсумку до ТОП-5 увійшли два «корейці» і три «японці».

Hyundai Tucson гібрид (2021 – 2023)

Актуальна версія цього автомобіля досі вражаюче надійна. Жоден власник гібридного кросовера не поскаржився на будь-які несправності за 24 місяці з моменту експлуатації машини. Це дозволило Tucson стати найкращим у цьому рейтингу з показником надійності у 100%.

Kia Soul (2014-2019)

Аналогічна ситуація, як і з гібридним Hyundai Tucson, була зафіксована з Kia Soul. Попереднє покоління цієї моделі виявилося не просто практичним кросовером, а й дуже надійним автомобілем з нульовою кількістю негативних відгуків та рейтингом надійності у 100%.

Mitsubishi Eclipse Cross (2017 – 2021)

Ще один володар 100-відсоткового рейтингу надійності у цьому ТОП – Mitsubishi Eclipse Cross. Жоден власник цього японського кросовера не поскаржився на виникнення технічних проблем протягом 24 місяців зі старту його використання.

Toyota RAV4 гібрид (2019 – 2023)

Гібридний варіант Toyota RAV4 опинився на четвертому рядку в списку найнадійніших SUV. Кросовер продемонстрував практично бездоганну безпроблемність, адже лише 2% власників повідомили про проблеми зі своїми автомобілями.

Єдиними наріканнями у випадку з гібридними RAV4 були акумулятор та підвіска. Втім, усі питання вирішувалися протягом одного дня, або ще швидше, а витрати становили менше ніж 50 фунтів стерлінгів. Рейтинг надійності – 99,5%.

Mazda CX-3 (2016-2022)

Ще один представник японського автопрому у цьому рейтингу. Незначні проблеми з кузовом та гальмами – єдине, на що скаржилися власники CX-3, котрі експлуатують цю модель останні 24 місяці. На їхнє усунення витрачалося в середньому менше одного тижня. Рейтинг надійності – 99,1%.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: