Honda розробила нову вихлопну систему, яка має дивну форму

Підпишись на нас:

Компанія Honda подала до патентного відомства США (USPTO) заявку на реєстрацію нового варіанту вихлопної системи, який, як вважають розробники марки, є найбільш ефективним порівняно з аналогами.

Подробиці

Згідно з інформацією в документі, Honda пропонують знизити вагу конструкції вихлопної системи за рахунок кардинально зміни її форми.

У патенті описується технологія, в рамках якої ділянка вихлопної труби закручується вертикально до того, як вийти з заднього бампера автомобіля. При цьому сам глушник знаходиться далеко від свого стандартного положення (по центру) під кузовом. Завдяки таким хитрощі «хондівці» сподіваються знизити масу вихлопної системи, а значить, і загальну вагу автомобіля.

Honda розробила нову вихлопну систему, яка має дивну форму

Новий вид конструкції вихлопної системи, який пропонує Honda, передбачає розташування глушника далеко від зовнішніх частин шасі. Тим самим японці хочуть вберегти його елементи від перегріву і розтріскуватися при контакті з водою, яку розбризкують задні колеса.

Honda розробила нову вихлопну систему, яка має дивну форму

Ще одне вдосконалення вихлопної системи від Honda, над якою працюють її інженери, прямо зачіпає показник шкідливих викидів в атмосферу автомобілями з ДВС. Зменшити їх кількість японці хочуть установкою у вихлопні системи багатьох своїх моделей додаткового фільтруючого елемента.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: