Показали прототип сучасної моделі «Запорожця»

Підпишись на нас:

«Запорожець» багато десятиліть підряд є близьким кожному водієві: декому авто дісталося в спадок, а дехто цілеспрямовано придбав дану модель. І хоча в деяких водіїв модель викликає посмішку, але ЗАЗ-965 став справжньою легендою.

Подробиці

Випуск моделі розпочато в 60-х роках минулого століття. Останній новенький «Запорожець» з’явився в 1994 році. Сьогодні про модель не забули, існують навіть окремі дизайнери, що створюють макети сучасного вигляду «горбатого».

Так дизайнер Олександр Шторм у колаборації з iReactor створив макет «Запорожця» в сучасному стилі. «Фісташковий монстр» – так в мережі жартівливо прозвали сучасний ЗАЗ. Дизайн авто є сучасним, лаконічним та стильним.

ЗАЗ-965 в сучасному виконанні

Спереду автомобіль виглядає незвично, велика решітка радіатора розширюється зверху донизу, а оригінальні бампера та фари мають квадратні форми. Ззаду модель зберегла традиційні ліхтарі.

Дизайнер забезпечив авто чорним обважуванням з пластику для захисту кузова від пошкоджень. На даху є місце для зберігання та транспортування багажу.

Салон ЗАЗу складається з 4 осіб, під капотом моделі ймовірно розміститься 1,3-літровий двигун з витратою палива до 5 л/100 км.

На сьогодні немає даних щодо відновлення виробництва легендарної моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: