Назвали 5 нестійких до корозії іномарок, які продаються в Україні

Підпишись на нас:

Кузов – найвразливіша і найдорожча деталь будь-якого автомобіля, тому до його стану необхідно ставитись максимально уважно. Втім, у деяких випадках навіть належний догляд не є гарантією того, що метал машини не покриватиметься рижиками. Експерти склали список іноземних автомобілів, власники яких найчастіше скаржаться на корозію кузовів своїх машин. Зрозуміло, рейтинг має суб’єктивний характер, тому якщо ваша думка відрізняється, діліться нею в коментарях.

Daewoo Nexia

Daewoo Nexia

У період з 1994 по 2016 рік з конвеєра зійшло понад 500 тисяч автомобілів Daewoo Nexia. В нас вони стали дуже популярними завдяки відносно невисокій ціні порівняно з конкурентами. Однак цей плюс у випадку з “Нексією” перекривався серйозним недоліком у вигляді нестійкого до корозії кузова.

Іржа на таких автомобілях з’являлася вже протягом 2-3 років з моменту початку експлуатації, а Мережа буквально завалена постами, в яких власники таких машин просять поради, як приборкати цю напасть.

Lifan X60

Lifan X60

Ще одна знаменитість інтернету, власники якої скаржаться на те, що цей китайський кросовер буквально гниє на очах. Ходили чутки, що “Ікс шістдесяті” починали іржавіти вже на майданчиках дилерів.

На профільному форумі «ліфановодів» можна знайти кілька великих тем, присвячених цій проблемі X60.

Geely Emgrand X7

Geely Emgrand X7

Черговий представник китайського автопрому, який часто обговорюють у Мережі у світлі не найякіснішого лакофарбового покриття, а також слабкої антикорозійної стійкості. Багато власників “ікс сьомих емграндів” початкових років випуску скаржилися на те, що навіть при дрібних сколах на кузові – відразу ж утворювалася іржа.

Крім того, в інтернеті можна знайти чимало кейсів із захисту кузова та підвіски цього кросовера від іржі, що у випадку з Emgrand X7 говорить саме за себе.

Mazda 6 в кузові GG

Mazda 6 в кузові GG

Легендарна японська якість – це не про кузов Mazda6 (GG). Компанія вирішила заощадити на металі та забарвленні, що призвело до того, що багато власників таких автомобілів зіткнулися із серйозними труднощами у спробах запобігання, а також усунення іржі.

Mazda 3 в кузові BK

Mazda 3 в кузові BK

Найпопулярніший серед молоді седан Mazda, який отримав прізвисько «матрьошка», перейняв від старшої родички (Mazda 6) ті ж проблеми з кузовом, про що говорить безліч тем на профільних форумах, присвячених боротьбі з корозією власниками таких автомобілів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: