Дизайнер показав, як міг виглядати серійний електричний пікап GMC Sierra EV

Підпишись на нас:

GMC випустила електричний пікап Sierra EV. Серійна версія виглядає цікаво, але ранній ідейний ескіз показує нам, що початкова ідея була ще «гостріша та м’язистіша».

Подробиці

Наведений вище ескіз був зроблений дизайнером GM Джейсоном Ченом і опублікований в офіційному Instagram-аккаунті Design General Motors. Візуалізація зображує вантажівку, створену лише для існування в цифровому світі. У реальному житті такі форми ускладнили б керування пікапа, хоча ми повинні визнати, що таким чином авто виглядає дуже ефектно.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от GM Design (@generalmotorsdesign)

Тим не менш, серійний GMC Sierra EV зберіг багато визначальних елементів ідейного ескізу. Елементи освітлення спереду, «решітка», крила та різані бічні панелі були присутні, але з реалістичними пропорціями.

Sierra EV приєднується до Hummer EV як другий повністю електричний пікап у портфоліо GMC, який має надійти в дилерські центри на початку 2024 року. Він має цільну конструкцію з акумуляторною батареєю Ultium з вбудованою в конструкцією, і може забезпечити до 800 км запас ходу при повному заряді. Він може швидко заряджатися отримуючи 160 км запасу ходу всього за 10 хвилин.

Флагман лінійки Sierra EV, Denali Edition 1, коштує 108 695 доларів і був розпроданий менш ніж за 24 години. Він може похвалитися орієнтовною максимальною потужністю в 754 кінських сили, може досягати 96 км на годину приблизно за 4,5 секунди. Авто також отримало рульове управління чотирма колесами в режимі Crabwalk. Пікап отримав пневматичну підвіску, яка може піднімати або опускати транспортний засіб та може буксирувати до 4300 кг, перевозячи 590 кг у багажному відділені.

Всередині Sierra EV Denali оздоблено преміальними матеріалами, включаючи оздоблення деревом і алюмінієм, а також є 16,8-дюймовий екран у вертикальній орієнтації. Панорамний дах, 14 камер, звук Bose і система запуску без рук.

GMC планує запропонувати Sierra EV за ціною 50 000 доларів, хоча подробиці щодо доступної комплектації та дати запуску ще невідомі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: