Названі надійні японські і корейські кросовери, які продаються в Україні

Підпишись на нас:

Найбільші світові автовиробники, такі як Kia, Mazda та Hyundai, останнім часом випускають все більше автомобілів, призначених для популярного сегменту – SUV (Sport Utility Vehicles або кросовери). Але які з них найнадійніші. Цим питанням задалися аналітики журналу Hot Cars з огляду на агентство J.D Power. Ми ж виділили з цього рейтингу автомобілі, які можна знайти на українському ринку.

Honda CR-V

Honda CR-V

Цей японський «паркетник» вже не такий популярний в Україні, як раніше, однак у США його продажі продовжують активно зростати. Нещодавня зміна покоління привнесла до дизайну машини деякі зміни.

Втім, у технічному плані все залишилося, як і раніше – CR-V зберіг свою головну якість, за яку його купували, купують і купуватимуть – безпроблемність. А J.D. Power оцінив його загальну якість та надійність цієї моделі у цілих 90 балів.

Kia Sportage

Kia Sportage

Стильний сімейний кросовер корейської марки Kia завоював популярність завдяки своїй відносно невисокій ціні, порівняно з конкурентами, а також визначній надійності. Згідно з оцінкою авторитетної агенції JD Power, ця модель має 88 балів зі 100 можливих за якість та безпроблемність, що дозволяє їй впевнено входити до списку найміцніших кросоверів у світі.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Великий позашляховик Hyundai з’явився в 2020 році, але вже встиг стати одним із найпопулярніших на планеті, у тому числі і за свою надійність. JD Power у недавньому своєму дослідженні присудили йому оцінку якості та безпроблемності у 84 бали зі 100 можливих.

Mazda CX-5

Mazda CX-5

Черговий представник цього ТОП-а, родом з Японії та, за сумісництвом, ще й один із найприємніших в управлінні масових кросоверів. Модель CX-5 випускається “Маздою” вже більше 10 років і за цей час від власників цього “паркетника” про технічний бік машини були тільки позитивні відгуки.

Це підтверджують і аналітики JD. Power, що поставили моделі оцінку якості та надійності в 83 бали зі 100.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: