Українець запропонував лайфхак, що допоможе заощадити 1 200 євро на авто в Німеччині

Підпишись на нас:

Німецький уряд з самого початку російського вторгнення прихистив безліч українських біженців. Влада допомагає і українцям, що були змушені покинути власні домівки, і тим, хто залишився в Україні.

Відомо, що багато наших громадян виїхали до Німеччини на власних автомобілях. Зараз в Німеччині діє пільговий період перебування авто з українською реєстрацією без офіційного оформлення, але це буде не вічно.

Саме тому наші співвітчизники придумують різні лайфхаки для комфортного перебування в чужій країні. Одним з таких поділився українець, що має в Польщі автостоянку. Він зазначає, що потрібно придбати авто з польською реєстрацією, яка не вимагає переоформлення. На такій машині можна їздити за дорученням.

Страховка в Польщі коштує 200 євро, а в Німеччині – 100 євро в місяць! Також різняться і ціни на техогляд. В Польщі його ціна 50 євро, а в Німеччині – 300 євро з попередньою підготовкою!

Саме тому рік на “польському” автомобілі буде коштувати на 1 200 євро дешевше, ніж на “німецькому”! Звісно, що вигода безсумнівна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: