З культового 50-річного MINI Cooper зробили «заряджений» хетчбек

Підпишись на нас:

Ті, хто стверджує, що передньопривідні автомобілі не можуть бути «заряженими», повинні взяти цей маленький MINI Cooper. Він оснащений трубчастою «кліткою» безпеки Safety Devices, великою кількістю вуглецевого волокна та двигуном B18 Honda з турбонаддувом і обов’язково буде здатний на дивовижні подвиги. Ці та інші функції доступні кожному, хто має близько 60 000 доларів США.

Подробиці

Класичні MINI Cooper добре відомі своєю веселою динамікою водіння. Ця модель 1970 року, здається, позбавлена майже всіх оригінальних деталей. Незважаючи на це, ми впевнені, що їздити на ній набагато веселіше, ніж на стоці. Зовнішність автомобіля дає зрозуміти спостерігачеві, що це щось більше, ніж просто обвіс.

Каркас безпеки добре видно, як і великі колеса, великі гальма та липкі шини. Широкоформатні крила — це ще одна відмінна перевага того, що це не ваш звичайний MINI. Під переднім капотом розташований 1,8-літровий чотирициліндровий двигун B18C Honda, який розвиває 350 к.с.

MINI Cooper

Хоча це не гігантських розмірів трансмісія, вона явно достатньо велика для мініатюрного MINI, тому необхідний широкий кузов (здебільшого з кевлару та вуглецевого волокна). Інше обладнання включає спортивні сидіння Sparco, регулятор балансу гальм Wilwood, 5-точкові гоночні ремені безпеки Schroth і швидкознімне кермо Sparco.

Відповідно до списку на eBay , продавець просить 79 200 канадських доларів або близько 58 869 доларів США. Він каже, що «у цю реконструкцію інвестовано понад 150 000 доларів», але не уточнює, яку валюту має на увазі. Крім того, немає інформації про те, скільки миль проїхав цей MINI .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: