Названо 4 популярні автовиробники, які роблять ненадійні автомобілі

Підпишись на нас:

На початку року авторитетне агентство J.D. Power опублікувало чергове дослідження надійності транспортних засобів (VDS або Vehicle Dependability Study 2023).

Подробиці

Автомобілі оцінювалися за традиційною для американських аналітиків схемою – кількістю технічних проблем у 100 автомобілів (Problems Per 100 Vehicles – PP100). Чим вище виявлявся показник PP100, тим нижчою була надійність машин тієї чи іншої марки.

Світові ЗМІ тоді розтиражували список брендів мас-маркету, які випускають найбезпроблемніші автомобілі. До них увійшли: Lexus (133), Kia (144), Chevrolet (162), Mitsubishi (167), а також Toyota, Mini та Nissan з однаковим показником PP100 у 170 балів.

Втім, практично ніхто не написав про те, хто розташований у нижній частині цього рейтингу (без урахування люксових брендів). А продукція цих марок дуже популярна не тільки на світовому ринку, але і в Росії.

Отже. До антирейтингу за кількістю несправностей несподівано увійшли такі компанії (барабанний дріб…): Ford (показник PP100 у його випадку становив 249 балів), що робить його найгіршим автобрендом за надійністю в масовому сегменті. На другому рядку за цим показником йде Volkswagen (216 – PP100), а трійку замикає Subaru (214 – PP100).

Що цікаво, у цей анти-топ примудрилася потрапити навіть Honda, автомобілі якої традиційно вважалися еталоном надійності (аналітики нарахували середню кількість проблем із машинами цієї марки у 205 несправностей на 100 авто).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: