Голлівудський актор Джон Сіна продає унікальний автомобіль Chevrolet

Підпишись на нас:

Актор Джон Сіна як повсякденний автомобіль використовує Honda Civic Type R, оснащену механічною трансмісією. Однак у гаражі суперзірки реслінгу припарковано ще чимало цікавих машин, однією з яких є Corvette, який пережив тюнінг від американського ательє Parket Brothers Concept.

Подробиці

Проект має назву InCENArator і існує в єдиному екземплярі. Його створювали спеціально для участі Сини у пробігу Gumball 3000.

Своє життя автомобіль почав як Chevrolet Corvette C7 R із бензиновим 5,5-літровим двигуном V8, який досі залишається в ньому єдиною заводською деталлю.

Chevrolet Corvette C7

Мотор розвиває 493 кінські сили та 649 НМ, але знаходиться на новому для себе місці – відразу за водієм та пасажиром.

З погляду зовнішнього вигляду американська модель не має нічого спільного зі своїм первісним дизайном. І навіть прискіпливий фахівець навряд чи впзнає в ній донора, на базі якого було започатковано проект.

Chevrolet Corvette C7

Натхнення для дизайну машини Parket Brothers Concept черпали з іншого популярного автомобіля з автопробігу Gumball 3000 – Tumbler, який багато років брав участь у перегонах.

Ціна, за яку голлівудський актор готовий розлучитися зі своєю унікальною машиною, становить 390 тисяч євро. Враховуючи історію автомобіля та його власника, можливо, комусь ідея його покупки здасться гарною інвестицією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: