Топ 5 іномарок, що коштують до $3000

Підпишись на нас:

При виборі автомобіля водій зважає на декілька факторів: ціна та характеристики. Звісно, що при аналізі авторинку водій звертає увагу на свій бюджет. Ми вирішили сформувати рейтинг авто, які може собі дозволити придбати кожен водій.

Автомобілі, що коштують не більше $3000

Золото займає Ford Transit Connect 2007 року випуску. Ціна даної моделі складає $2440. Власник автомобіля зазначає, що він пройшов техогляд та отримав необхідне обслуговування. Ford отримав нові фільтри та ремонт турбіни. Модель має 8-літровий дизельний двигун.

Срібло отримує Daewoo Lanos 2007 року випуску. Ціна моделі становить $3000. Як зазначає власник, авто має відмінний стан, нові гальма та лакофарбове покриття. На модель встановлено ГБО 4-го покоління, а 1,5-літровий двигун працює на газі та бензині.

Бронза в моделі Ford Focus 1999 року. Модель коштує $2500. Автомобіль має сліди експлуатації, пройшов ремонт та готовий отримати нового власника. Модель має електричні склопідйомники та кондиціонер, роботу механізму забезпечує 1,8-літровий дизельний двигун.

Четверте місце посідає Volkswagen LT 1985 року. Ціна моделі $2750. Автомобіль має відновлене шасі, а технічні характеристики відповідають всім нормам. Під капотом знаходиться 2,4-літровий двигун. Власник готовий для ЗСУ віддати авто за значно меншою ціною.

П’яте місце займає Volkswagen Passat 1997 року випуску. Ціна автомобіля $2999. Модель має хороший стан та надійний двигун. Автомобіль немає корозії, а його пробіг – 300 000 км. Під капотом моделі знаходиться 1,9-літровий двигун.

Багато водіїв вважають, що за таку ціну можна придбати брухт, що не буде довго служити, але це не так. Якщо ґрунтовно дослідити авторинок, то можна знайти авто за $3000 у відмінній якості.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: