Рідкісну «капсулу часу» від Lexus продають на аукціоні за 600 000 долларів

Підпишись на нас:

Лише через кілька місяців тому червоний Lexus LFA був проданий RM Sotheby’s за 675 000 доларів. Тепер стало відомо, що інший LFA, пофарбований у такий самий чудовий відтінок з’явився на ринку вживаних автомобілів. Цей варіант має ще менше кілометрів пробігу.

Подробиці

Відомо, що Lexus випустив лише 500 одиниць LFA, а приклад, який ви бачите випущений під номером 173. Він залишався у власності першого власника до 2022 року і проїхав лише 3900 миль (6276 км) з моменту появи нового, і доступний для придбання через аукціон Bring трейлер.. Він має чистий звіт Carfax, і хоча ми впевнені, що яскраво-червона фарба може бути надто кричущою для деяких покупців, ми вважаємо, що вона чудово поєднується з цим автомобілем.

LFA користується високою повагою з багатьох причин, особливо через його двигун. Атмосферний 4,8-літровий V10 створений у співпраці з Yamaha. Він має потужність 552 к.с. і крутний момент 480 Нм, а також забезпечує відмінну продуктивність навіть для автомобіля, якому вже більше десяти років. Шестиступінчаста коробка передач Aisin з одним зчепленням передає потужність через задні колеса і також є абсолютною перлиною.

У той час як екстер’єр автомобіля залитий червоною фарбою, інтер’єр трохи менш драматичний. Сидіння, дверні панелі та приладова панель оздоблені чорною шкірою, але додають трохи кольору червоні контрастні шви та червоні спинки сидінь, які відповідають зовнішньому вигляду. Інші основні моменти інтер’єру включають аудіосистему Mark Levinson із 12 динаміками, металеве оздоблення та підключення Bluetooth. Однак ми припускаємо, що будь-який потенційний власник може захотіти послухати чудовий саундтрек V10 замість музики.

До завершення аукціону залишилося лише три дні, поточна найвища ставка на червоний LFA становить 675 000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: