Китайський клон Suzuki Jimny буде коштувати менше 9000 доларів

Підпишись на нас:

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling, що володіє брендом Baojun, розкрило цінник нової моделі компанії – маленького позашляховика Yep, який зовні сильно нагадує бестселер компанії Suzuki – позашляховик рамний Jimny.

Подробиці

За інформацією видання CarNewsChina, перші екземпляри Baojun Yep дісталися дилерських центрів Китаю. Там для них уже визначили ціну – від 8 тисяч 700 доларів. Якщо ці цифри підтвердяться, то новинка марки Baojun виявиться одним із найдоступніших електричних позашляховиків на ринку.

Довжина компактного 4-місного автомобіля складе 3381 мм, ширина – 1685 мм, висота – 1721 мм, а розмір колісної бази виявиться дорівнює 2110 мм, так що за розмірами він вийде навіть трохи компактніший за той же Suzuki Jimny.

Baojun Yep

При цьому технічно Baojun Yep матиме зовсім іншу концепцію, порівняно з оригіналом. Приводити в рух машину буде електромотор, розташований на задній осі. Його максимальна потужність складе 68 кінських сил, а піковий крутний момент дорівнюватиме 140 Нм.

Батарея – літій-залізо-фосфатна, що забезпечує запас ходу до 303 кілометрів за циклом CLTC.

Позашляховик зможе розганятися до максимальної швидкості 100 кілометрів на годину, але на наявність у його оснащенні системи повного приводу можна не розраховувати. Втім, у Baojun не виключають, що в майбутньому Yep цілком може мати 2-моторне компонування, яке дозволить йому отримати і версію 4WD.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: