Renault готує новий бестселер, який займе місце Sandero

Підпишись на нас:

Румунський суббренд компанії Renault – Dacia – працює над новою моделлю, яка розташується в бюджетному сегменті B-класу, розташувавшись між бестселерами Sandero та Jogger. Офіційний дебют новинки має відбутися за два роки.

Подробиці

Інформацію про цей автомобіль розкрили іспанські ЗМІ, незалежним дизайнерам яких вдалося навіть уявити, як він виглядатиме.

Судячи з опублікованого рендеру, йдеться про 5-дверний хетчбек з дизайном, виконаним за лекалами сучасних моделей Dacia. Новинці дістанеться агресивний зовнішній вигляд із незвичайною світлодіодною оптикою, великим повітрозабірником, інтегрованим у передній бампер, а також рельєфний капот і приховані в задніх стійках дверні ручки.

Новинка від Dacia

Довжина Sandero становить трохи більше 4 метрів, а цей же габарит 7-місного універсала Jogger дорівнює 4,5 метрам. Очікується, що нова модель Dacia розташується між ними та розтягнеться від бампера до бампера на 4,3 метри.

Dacia Jogger
Dacia Jogger

Технічна сторона моделі поки що засекречена, але європейська преса пише про те, що для нового хетчбека буде виділено бензинові двигуни, адаптовані для роботи на зрідженому газі, а також електрифіковані силові установки.

Це дозволить всій гамі двигунів моделі відповідати жорстким стандартам “Євро-7”. Щодо їх потужності, то вона буде обмежена на позначці 160 кінських сил.

Попередня вартість автомобіля складе близько 20 тисяч євро за поточним курсом. Його прем’єра відбудеться в середині 2025 року, а продажі розпочнуться не раніше 2026-го.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: