Популярний кросовер від Renault знімають з конвеєра

Підпишись на нас:

Відомий кросовер Renault Arkana, що вже не один рік є затребуваним на ринку країн Європи та Південної Америки, незабаром піде в небуття.

За офіційними даними модель протримається на авторинку ще 1,5 роки, а далі її буде знято з виробництва. Чому так вирішило керівництво компанії – невідомо, адже модель має свого покупця. Статистика говорить, що в Європі в 2021 році модель придбало 40 847 водія, а в минулому році – 72 572. Зважаючи на кризовий 2022 рік, як бачимо, попит на модель не зменшився.

Популярний кросовер від Renault знімають з конвеєра

Проте рішення прийнято і через 1,5 роки модель буде знято з конвеєра. Все пов’язано з дотриманням нового законодавства стосовно зменшенню викидів СО2. Renault, як і більшість авторитетних компаній, роблять акцент на випуску електрокарів.

Популярний кросовер від Renault знімають з конвеєра

Renault Arkana розробляється для невеликих ринків, але після приголомшливого успіху її було відправлено на ринок Європи та Америки. Кросовер побудований на платформі CMF-B. Авто міцне та надійне. Поєднання цих характеристик і забезпечило шалений успіх серед автолюбителів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: