Жінка вижила, перебуваючи кілька годин в затопленому Jeep Wrangler

Підпишись на нас:

Служба порятунку отримала сигнал, що знадено Jeep Wrangler, який майже повністю занурений в озері округу Меріон, штат Техас. Коли вони прибули та почали реанімаційні операції, то помітили всередині жінку і зрозуміли, що вона ще жива.

Подробиці

Подібні підтоплення з автомобілями трапляється частіше, ніж можна було б подумати, але не кожна людина всередині змогла б вижити залишаючись там годинами.

«Ми точно не знаємо, скільки часу джип пробув у воді. Потерпіла підтвердила, що це було щонайменше кілька годин», – сказав шериф.

До поліції спочатку звернувся рибалка. Він помітив джип в озері О’те-Пайнс поблизу південно-західного округу Меріон. Також на місце події прибув водій евакуатора, щоб витягнути джип. Рибалка та аварійник перетягнули жінку в човен і доставили на берег.

Як повідомили в офісі шерифа, жінка звернулася до лікарні, і в процесі розслідування дізналися, що вона рахується зниклою безвісти. Офіційні особи також повідомили, що через обставини інциденту вони не будуть оприлюднювати подальшу інформацію про жінку чи ситуацію в цілому.

Жінка вижила перебуваючи кілька годин в затопленому Jeep Wrangler

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: