Як відкрити автомобіль, якщо забули ключі: три найпопулярніші способи

Підпишись на нас:

Неприємності трапляються з усіма водіями. Але закрити ключ від автомобіля в машині, це, напевно, один з найстрашніших снів будь-якого автолюбителя. Тому ми вирішили запропонувати деякі лайфхаки. 

Мотузка

Це просто та доступно, адже мотузка завжди є під рукою. Саме таким метод часто використовують в кінострічках та телесеріалах.

Для початку знайдіть тонку мотузку та зав’яжіть на її кінці ковзний вузол. Якщо  потягнути за два кінці мотузки, вузлик зафіксує предмет всередині. Щоб зробити «чарівний» вузлик необхідно намотати середину мотузки на вказівний палець, щоб вийшло два витки, а кінці мотузки виявилися внизу по обидва боки пальця. Потім потрібно один з витків надіти на другий, а потім другий витягнути вгору: так вийде що утворюється петелька основу якої зафіксовано вузликом. Обережно заводимо мотузку в зазор між склом автомобіля і кузовом, поступово її потрібно опустити вниз так, щоб вузлик опинився над замком блокування дверей. Кінцями мотузки затягуємо вузол і тягнемо вгору замок, а двері відкриваються.

Надувна подушка

Знайдіть резинову подушку та просуньте її під скло дверей. Потім за допомогою насоса обережно накачайте подушку так, щоб між дверима та кузовом з’явилася невеличка щілина. Засуньте туди дріт з гачком та спробуйте відкрити двері.

Тенісний м’яч

Зробіть в м’ячикові не сквозний отвір за допомогою розпеченого цвяха. Дірочкою прикладіть м’яч до замкової щілини та сильно натисніть на нього, потім попустіть та знову сильно натисніть. Повторіть так 5-6 разів. Справа в тому, що нагрітий м’яч всередині має гаряче повітря, при тиску на замкову щілину воно надходить всередину замка, що і розблокує систему.

Такою відкрити замкову щілину може газовий пальник, відкритий вогонь, розпалені дрова або звичайна запальничка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: