На українських АЗС помічено російський автогаз: що відомо

Підпишись на нас:

Подорожчання цін на паливо робить підозрілим відносно стабільну вартість на автогаз. Тому авторитетні джерела вирішили проаналізувати цю ситуацію та знайшли приголомшливу інформацію. 

Аналітик сайту “Нафторинок” Олександр Сіренко виступив з шокуючою заявою –  в лютому на український ринок відбувалися рекордні поставки дешевого російського газу.

«Автогаз надходив по 16-18 грн/л, що є відносно дешево для автогазу на даний період. Зараз середня ціна зросла – 21 грн/л. Вважаю, що зараз на паузі ринок скрапленого газу, до кінця місяця буде реалізовуватися газ дрібних виробників, що залишилися на відкритих аукціонах. Зараз спостерігається зростання оптової ціна з 33 тис. грн/тонну – до 34-35 тис. грн/тонну”, – повідомив аналітик.

Олександр Сіренко зауважив, що на кінець березня та початок квітня було зупинено падіння ціни на автогаз, навіть відчувалось незначне зростання. До кінця квітня на АЗС може збільшитися ціна на 1-2 грн/л.

«Через супермаржинальний бізнес реалізації нафтопродуктів через роздрібну мережу націнка на паливо в Україні надто висока», – підсумував експерт «Нафторинку».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: